USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursalı firma, en prestijli yarıșmada Türkiye'yi temsil ediyor

Avrupa’nın en başarılı kurumlarının belirlendiği, European Business Awards (Avrupa İş Dünyası Ödülleri) 2015-2016’da Ulusal Şampiyon unvanını elde eden Harput Tekstil; ülkemizi Avrupa’da temsil etmeninin gururunu yaşıyor.

Bursalı firma, en prestijli yarıșmada Türkiye'yi temsil ediyor
05-02-2016 19:35
Google News

Kategorisinde yılın en iyi iş dünyası temsilcilerinden biri seçilen Harput Tekstil, Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nin bundan sonraki aşamasında ise sadece 10 kuruluşa verilecek Ruban d’Honneur ödülü için yarışıyor.

Kısa adı EBA olan European Business Awards, şirketlerin; çevre duyarlılığı, sürdürülebilirlik, yenilikçi bakış açısı ve ciro bazında büyümeleri göz önüne alarak oluşturulan farklı kategorilerde birbirleriyle rekabet ettikleri, iş dünyasının Nobel’i sayılabilecek bir ödül. Dolayısıyla kazanan firmalar, aldıkları doğru kararlar ve iş dünyasına getirdikleri canlılıkla, daha geniş çevrelere seslerini duyurabildikleri gibi, dünya çapında da bu unvanın sahibi oluyorlar.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen European Business Awards yarışmasına 33 Avrupa ülkesinden 32 bin firma katıldı. Harput Tekstil geniş ürün gamı ve entegre üretim sistemiyle rakipleri arasından sıyrılmayı başardı.

Jüri oylaması kadar halk oylamasının da önemli olduğu ve dileyen herkesin http://www.businessaward-
seurope.com/vote/detail-new/the-business-of-the-year-award-with-turnover-of-150-or-higher/16259 adresinden tanıtım videolarını izleyerek oy kullanabileceği yarışmanın süresi 26 Şubat 2016 Cuma günü sona erecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ